Please note, this is a STATIC archive of website www.rotld.ro from 06 Jan 2019, cach3.com does not collect or store any user information, there is no "phishing" involved.

Clarificări suplimentare privind notificarea din data de 14.12.2017

Clarificări suplimentare privind notificarea din data de 14.12.2017.

  • Ștergerea domeniilor .ro se efectuează în două moduri: 
    1. La solicitarea deținătorului dreptului de utilizare, conform procedurii de ștergere de pe site-ul RoTLD de la secțiunea Domenii.ro / "Stergere Domeniu .ro"
    2. Automat, în urma neachitării contravalorii serviciului anual de mentenanță în termen de 90 de zile de la data expirării.
  • Începând cu luna ianuarie, RoTLD va pune la dispoziția deținătorilor de nume de domenii .ro un instrument prin care pot obține gratuit lista cu domeniile .ro atașate unei adrese de e-mail. Vă rugăm urmăriți site-ul www.rotld.ro.
  • Achitarea contravalorii serviciului de mentenanță va putea fi efectuată prin intermediul Registrarului (Partenerului RoTLD) la care este afiliat domeniul. Acesta se poate afla prin interogarea bazei WHOIS de pe site-ul www.rotld.ro.
  • Tariful serviciului de mentenanță este stabilit de fiecare Registrar. În cazul ICI, acesta va fi de 12 euro + TVA anual.
  • Tariful serviciului de mentenanță nu poate fi achitat înainte de 1 martie 2018.